Hesabını ve verilerini sil
Güncelleme: 12 Eylül 2026
Solsty hesabını uygulamadan silebilirsin. Bu giriş yöntemleri kullanılabilir olduğunda Google, Apple veya Facebook ile oluşturulan hesaplar da buna dahildir.
- Solsty’yi aç ve silmek istediğin hesaba giriş yap.
- Uygulamayı aç: Ayarlar → Hesap.
- Şu seçeneği kullan: Hesabı sil ve onayı tamamla. Parolalı hesaplarda hesap parolası gerekir. Parolası olmayan sosyal hesaplarda yeniden giriş yap ve hesabını beş dakika içinde sil.
Silme işlemi hesabını, bağlı giriş kimliklerini, etkin oturumlarını ve o hesapla ilişkili kişisel uygulama verilerini canlı hizmetten kaldırır. Bu işlem geri alınamaz. Hesabını silmeden önce saklamak istediğin verileri indir.
Yalnızca cihazda saklanan veriler
Cihazdaki çevrimdışı verileri kaldırmak için şu yolu izle: Ayarlar → Veri Yönetimi → Verileri Sıfırla veya uygulamanın tarayıcı depolamasını temizle. Ayrıca indirdiğin yedek dosyalarını da kaldır. Yalnızca Google, Apple veya Facebook bağlantısını kaldırmak Solsty hesabını silmez.
Hesabına erişemiyorsan
E-posta adresimiz: info@solsty.net . Solsty hesabınla ilişkili adresten, konu satırı “Solsty data deletion” olacak şekilde yaz. Hesap e-postanı ve giriş yöntemini belirt. Talebi işleme almadan önce hesap sahipliğini doğrularız. Parola, doğrulama kodu veya özel anahtar gönderme.
Güvenlik kayıtları ve yedek kopyalar için saklama ve yasal gereklilikleri gizlilik politikasına bakabilirsin.